Asayiş »

Samsun Canik ilçesinde Uyuşturucuyla Yakalanan Kadın Gözaltına Alındı

Samsun'un Canik ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda evinde metamfetamin ve sentetik hap bulunan kadın gözaltına alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Canik ilçesinde 36 yaşındaki D.Y.'nin evinde yapmış olduğu aramada toplamda 67 gram metamfetamin ve 29 adet sentetik ecza hapı ele geçirdi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan D.Y., emniyetteki sorgusunun ardından "uyuşturucu madde ticareti" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Olayın detaylarıyla ilgili inceleme sürerken, D.Y.'nin uyuşturucu madde ile ilgili geçmişi de araştırılmaktadır. Ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında benzer operasyonların devam edeceğini bildirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.