Asayiş »

Elazığ'da Polisten Kaçan Şahıs Anaokulu Bahçesine Silah Attı

Elazığ'da polisten kaçan bir şahıs, silahını anaokulu bahçesine atarak izini kaybettirdi.

Edinilen bilgilere göre, Elazığ'da dün gece saatlerinde belinde silah taşıdığı belirlenen H.E.K. isimli şüpheli, polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Ancak şahıs, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Olay sonrası polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. H.E.K., kaçışı sırasında Elazığ Belediyesi Anaokulu'nun bahçesine girerek burada silahını ve dolu şarjörünü attı. Sabah saatlerinde okula gelen müdür, bahçede silahı görünce durumu derhal polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine intikal eden polis, güvenlik önlemlerini alarak silahı ve şarjörü incelemek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Şu anda, H.E.K.'nin kaçışının nedenleri ve polisin yaptığı operasyon hakkında detaylı incelemeler sürmektedir. Bu tür olayların okul çevresinde meydana gelmesi, güvenlik endişelerini artırmakta, yetkililer halkı bilgilendirme konusunda çalışmalar yürütmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.