Yaşam »

Denizli Tavas'ta DMD Hastası Minik Mehmet İçin Önemli Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Denizli Tavas'ta DMD kas hastası Mehmet Tefenlili için farkındalık sağlamak amacıyla Konyaspor-Fenerbahçe maçının seremonisi gerçekleştirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tavas İlçe Belediyesi, DMD kas hastalığıyla mücadele eden minik Mehmet Tefenlili için özel bir etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Kadir Tatık, Mehmet’in tedavi sürecine destek olmak ve toplumda farkındalık oluşturmak için Konyaspor-Fenerbahçe maçına Konya’ya götürdü. Müsabaka öncesinde düzenlenen seremonide minik Mehmet, sahaya çıkarak herkesin beğenisini topladı. Bu özel anlarda Başkan Tatık, Mehmet'e tribünden destek vererek moral oldu. Etkinlik, hastalığa dikkat çekmek amacıyla büyük bir öneme sahipti ve katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.