Yaşam »

Denizli Tavas'ta DMD Hastası Minik Mehmet İçin Farkındalık Projesi Düzenlendi

Denizli’nin Tavas ilçesinde DMD kas hastalığıyla mücadele eden minik Mehmet Tefenlili için Konyaspor-Fenerbahçe maçında farkındalık oluşturuldu.

Tavas Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile DMD kas hastası Mehmet Tefenlili’nin sesi olmak amacıyla önemli bir organizasyon düzenledi. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, DMD hastalığı ile mücadele eden Mehmet için Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor-Fenerbahçe maçına katıldı. Müsabakanın seremonisinde sahaya çıkan minik Mehmet, tüm Türkiye’ye umut taşımak amacıyla bu etkinlikte yer aldı. Başkan Tatık, tribünde Mehmet'in yanına gelerek ona destek verdi.

Başkan Tatık, organizasyona katkıda bulunanlara teşekkür ederek, "Konya’da sadece bir maç izlemekten öte, Mehmet’imizin ve ailesinin umudunu sahaya taşıdık. Seremonide Mehmet’in elini tutarak, Türkiye’ye ‘Biz buradayız ve Mehmet’in yanındayız’ mesajı verdik. Bu birliktelik, Mehmet’in sağlığına kavuşması için gereken kapıları açacaktır" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.