Asayiş »

Hatay'da 6 Yabancı Uyruklu Göçmen Yakalandı, 2 Organizatör Tutuklandı

Hatay’da gerçekleştirilen operasyonda 6 yabancı uyruklu göçmen yakalanırken, 2 organizatör tutuklandı ve 200 bin TL trafik cezası uygulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığına karşı yürütülen mücadelesi çerçevesinde 19 Nisan tarihinde Antakya-İskenderun yolunda durdurulan 2 araçta 6 yabancı uyruklu göçmeni yakaladı. Ekipler, olayla ilgili olarak 2 organizatörü gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, daha sonra adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Ayrıca, araç sürücülerine yapılan trafik ihlalleri nedeniyle toplamda 200 bin TL idari ceza kesildi. Yakalanan göçmenler, gerekli incelemelerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.