Asayiş »

Iğdır'da İRAP İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Iğdır'da düzenlenen İRAP İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısında, afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Toplantıda, ilerleme ve sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Iğdır'da, İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısı, Vali M. Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Bu toplantıda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından, afet risklerini azaltma amacıyla yürütülen projelerin ilerleme durumu hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Ayrıca, mevcut durum, kaydedilen ilerlemeler ve karşılaşılan zorluklar kapsamlı bir şekilde tartışıldı. Kurul üyeleri, bu konularda çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Toplantının, ildeki afetlere karşı daha etkili ve koordineli bir mücadele sürecine katkı sağlaması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.