Siyaset »

New York'ta Trump, İran ile görüşmelerin iyi haberinin Cuma günü gelebileceğini belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump, New York Post’a yaptığı açıklamada, İran ile gerçekleştirilmesi planlanan ikinci tur görüşmeye dair "iyi haberin cuma gününe kadar" ulaşabileceğini ifade etti.

The New York Post gazetesi, İran ile ABD arasında yapılacak ikinci tur görüşmelere ilişkin "36 ila 72 saat" içinde olumlu gelişmelerin yaşanabileceğini aktardı. Bu iddia üzerine ABD Başkanı Donald Trump, gazeteye verdiği yanıtta, "Bu mümkün!" dedi. Trump, söz konusu müzakerelere dair olumlu bilgilere yönelik beklentisini ifade ederek, "İyi haberin cuma gününe kadar gelebileceğini" vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.