Yaşam »

İnönü'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Başladı

İnönü'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 106. yıl dönümü yürüyüşle kutlandı. Etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak sokaklarda coşku yarattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 106. yıl dönümü, Eskişehir'in İnönü ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Etkinlikler, Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, İlçe Kaymakamı Talha Atılay Teymur, kurum amirleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen "Egemenlik ve Çocuk Yürüyüşü" ile taçlandı. Yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak İsmetpaşa ve Yenice mahallelerinin meydanları ile Atatürk Caddesi'nden geçerek yeniden Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

Bando eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe, çevredeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik sırasında belediye tarafından çocuklara balon, meyve suyu ve kek ikram edildi. Renkli görüntülerle dolu kutlamalarda, çocukların sevinci dikkat çekerken, 23 Nisan'ın anlamı bir kez daha vurgulandı. Yetkililer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ilçede bir gün önceden etkinliklerle kutlanmaya başlandığını belirtti. İnönü Belediye Başkanlığı, 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan ana program sonrası kapalı spor salonunda midilli turu, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve şerbet, oyun parkı, pizza, süper kahramanlar, palyaço, kitap ve oyuncak hediyeleri ile unutulmaz bir gün yaşanacağını ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.