Asayiş »

Manisa Kula'da Ayla Kara ve Öğrencileri İçin Hayır Programı Düzenlendi

Manisa'nın Kula ilçesinde, Kahramanmaraş'taki saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Ayla Kara ve öğrencileri anıldı. Dualarla gerçekleştirilen hayır programı, merhumların hatıralarını yaşatmayı amaçladı.

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii'nde düzenlenen anma etkinliği, Kaymakam Talha Altuntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Taşçı, daire amirleri ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Program, öğle namazı öncesinde okunan Yasin-i Şerif ile merhumların ruhuna dualar edilmesiyle başladı. Ardından, öğle namazının ardından vatandaşların yoğun katılımıyla pilav hayrı düzenlendi.

Etkinlikte, birlik, beraberlik ve vefa duyguları ön plana çıkarken, katılımcılar tarafından yapılan duaların kabul olması için dileklerde bulunuldu. Anma programı, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.