Yaşam »

Denizli Merkezefendi'de Minik Hayaller Anaokulu Öğrencileri OSB'yi Ziyaret Etti

Denizli Merkezefendi'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda minik öğrenciler, Denizli OSB'yi ziyaret etti. Öğrenciler, Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaymanoğlu ile buluşarak bayramın coşkusunu yaşadı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Denizli Merkezefendi'deki Denizli OSB Özel Minik Hayaller Anaokulu'nun öğrencileri, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bu anlamlı günde, miniklerin neşesi ve enerjisi programı renklendirdi. Çocuklar, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaymanoğlu'nun koltuğuna temsili olarak oturarak bayramın coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Ziyaret sonrası memnuniyetini dile getiren Yaymanoğlu, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayram, geleceğe duyduğumuz inancın en güçlü simgesidir" diyerek tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı. Yaymanoğlu, "Bugünün çocukları; yarının bilim insanları, sanayicileri ve yöneticileri olacaktır. Ülkemizin ve sanayimizin geleceği, çocuklarımızın hayalleri, azmi ve çalışkanlığıyla şekillenecektir. Her çocuk, geleceğe atılan en değerli imzadır. Bu bilinçle, sizlere daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Tüm çocukların bayramını içten dilekleriyle kutladı.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.