Ardahan Merkez'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu Yaşandı
Ardahan Merkez’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü de anıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ardahan Valiliği önünde düzenlenen törenle kutlandı. Törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, il müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de etkinlikte yer aldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından, öğrencilerin günün anlamını vurgulayan şiirler okumasıyla etkinlik sona erdi. Bu özel günde, çocukların coşkusu ve katılımcıların heyecanı dikkat çekti.