Spor »

Denizli Sarayköy'de 400 Sporcunun Katılacağı Kick Boks Müsabakaları Düzenleniyor

Denizli Sarayköy'de, 9 ilden gelen yaklaşık 400 sporcu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İller Arası Kick Boks Müsabakaları için ringe çıkacak.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, 25-26 Nisan tarihlerinde önemli bir spor organizasyonu düzenlenecek. Bu etkinlikte, 9 farklı ilden gelen toplamda yaklaşık 400 sporcu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İller Arası Kick Boks Müsabakaları çerçevesinde mücadele edecek. Müsabakaların açılış seremonisi, 25 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Organizasyonun gerçekleştirileceği Sarayköy Spor Salonu’nda, etkinlik öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

İki gün boyunca farklı kategorilerde ringe çıkacak olan sporcular, yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Bu süreçte, derece elde etmek için önemli mücadeleler verecekler. Kick boks severler, bu heyecan dolu müsabakaların tanığı olmak için etkinliğe davet ediliyor. Yarışmalar, hem katılımcılar hem de izleyiciler için büyük bir heyecan ve coşku yaratması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.