Yerel »

Diyarbakır Çermik ile Ergani Arasında Oluşan Çukurlar Kazalara Neden Oluyor

Diyarbakır’ın Çermik ile Ergani ilçeleri arasında yer alan yolda meydana gelen çukurlar, sürücülerin güvenliğini ciddi şekilde tehdit ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mevsimin yağışlı geçişi nedeniyle Çermik-Ergani yolunda oluşan çukurlar, araçların arızalanmasına, lastiklerin patlamasına ve trafik kazalarına yol açmaktadır. Ramazan Özekinci isimli bir vatandaş, Çermik’ten Diyarbakır’a seyahat ederken Kesentaş Mahallesi civarında aracının çukura düştüğünü ve lastiğinin patladığını ifade etti. Son anda direksiyon hakimiyetini sağlayarak kaza yapmaktan kurtulduğunu vurguladı. Yolların bir an önce onarılmasını talep eden Özekinci, kendisi gibi pek çok sürücünün bu sorunla karşı karşıya kaldığını belirtti. Sürücüler, yaşanan bu durumun bir an önce giderilmesini bekliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.