Asayiş »

İstanbul Esenyurt'ta Bir Sürücüye 180 Bin Lira Ceza Uygulandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir sürücü, başka bir sürücünün yolunu kesmesi sonucu 180 bin lira ceza aldı. Ayrıca, araç 60 gün trafikten men edilip, sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Esenyurt ilçesindeki TEM bağlantı yolunda birkaç gün önce gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir sürücü, tartışma sonucu diğer sürücünün önünü kesti. Ardından aracından inerek, diğer sürücünün bulunduğu araca doğru yöneldi ve bağırmaya başladı. Olay esnasında aracın camına yaklaşan şahıs, yanındakiler tarafından güçlükle durduruldu. Bu anlar, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından, şahsın kimliği tespit edildi. D.A. isimli sürücü, 'trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek' veya 'bu amaçla araçtan inmek' maddelerinden toplamda 180 bin lira idari para cezası aldı. Ayrıca, aracının 60 gün süreyle trafikten men edilmesine karar verildi. Ehliyetine de 60 gün süreyle el konulan D.A., adli işlemler için Esenyurt'taki Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.