Kültür Sanat »

Denizli Honaz'da Gerçekleştirilecek Olan Tohum Takas Şenliği ve Rahvan At Yarışları İleri Bir Tarihe Ertelendi

Denizli'nin Honaz ilçesinde bu hafta sonu yapılması planlanan Tohum Takas Şenliği ve Rahvan At Yarışları etkinlikleri, son günlerde ülke gündeminde meydana gelen olumsuzluklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hafta sonu yapılması beklenen etkinliklerin ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, son zamanlarda yaşanan olumsuz gelişmelerin etkinliklerin ileri bir tarihe alınma kararında etkili olduğu belirtildi.

Başkan Kepenek, tüm vatandaşlara yönelik yaptığı açıklamada huzur ve aydınlık günler dileğinde bulunarak, etkinliklerin yeni tarihinin ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.