Asayiş »

Trabzon Araklı'da 27 Yaşındaki Oral Şengün'den 12 Gündür Haber Alınamıyor

Trabzon Araklı ilçesinde 27 yaşındaki Oral Şengün'den 12 gündür haber alınamıyor. Ailesi, gencin kaybolmasının ardından güvenlik güçlerine başvurarak kayıp ihbarında bulundu. Arama çalışmaları sürerken, gencin kaybolmadan önceki son görüntüleri de gün yüzüne çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Oral Şengün (27) isimli genç, 13 Nisan Pazartesi günü evinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Gıda pazarlama sektöründe çalışan ve bekar olduğu öğrenilen Şengün için ailesi, olayın hemen ardından güvenlik güçlerine başvurarak kayıp ihbarında bulundu. Bu ihbar üzerine arama çalışmaları hızla başlatıldı. Yetkililer, Oral Şengün’ü gören ya da yerini bilen vatandaşlardan en yakın emniyet birimine bilgi vermelerini talep ediyor.

Ayrıca, gencin kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülerde, 13 Nisan günü öğleden sonra Araklı'da bir caddede yürürken kaydedildiği anlar yer alıyor. Ailesi, Oral'ın bir an önce bulunması için yetkililerden yardım bekliyor ve gencin kaybolması nedeniyle endişeleri giderek artıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.