Spor »

Çorum FK, Sakaryaspor ile Oynayacağı Maç İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Çorum FK, yarın Sakaryaspor ile karşılaşacağı maç için antrenmanlarını tamamladı. Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde yapılan son idmanda, takımın pas ve duran top çalışmaları öne çıktı.

Çorum FK, Trendyol 1. Lig’in 37. hafta karşılaşmasında yarın saat 16.00’da Sakaryaspor ile karşılaşacak. Takım, bu önemli maç için hafta boyunca yoğun bir antrenman programı uyguladı. Yapılan son idman, kulüp tesislerinde gerçekleştirildi ve Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, özellikle pas organizasyonları ve duran top taktikleri üzerinde duruldu. Oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlenirken, maç öncesi hazırlıkların titizlikle yapıldığı belirtildi. Çorum FK, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor, böylece ligdeki hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.