Spor »

İstanbul'da Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı 25 yıl sonra penaltıdan gol buldu.

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynadığı derbide 25 yıl aradan sonra iç sahada penaltıdan gol sevinci yaşadı. Maçta 3-0'lık galibiyet elde eden sarı-kırmızılılar, bu sonuçla önemli bir başarıya imza attı.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İlk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçı, 3-0’lık skorla kazanarak sahadan galip ayrıldı. Bu mücadele, Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye karşı iç sahada uzun bir aradan sonra penaltıdan gol attığı bir derbi oldu. Müsabakanın 60. dakikasında, Yunus Akgün’ün ceza sahası içinde Jayden Oosterwolde tarafından düşürülmesi üzerine, hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi. Ardından 67. dakikada Barış Alper Yılmaz, penaltı atışında topun başına geçti ve kaleyi bulmayı başardı.

Galatasaray, Fenerbahçe ile evinde oynadığı derbilerde son penaltı golünü Eylül 2001’de Serkan Aykut ile atmıştı. Barış Alper’in attığı gol, 25 yıl sonra iç sahada rakip takıma karşı penaltıdan gelen bir sevinç oldu. Bu durum, taraftarlar arasında büyük bir coşku yarattı ve takımın bu önemli galibiyeti taraftarlar tarafından kutlandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.