Sakarya’da metrobüs seferlerine saat ayarı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Gar Meydanı ile Korucuk hattında hizmet veren metrobüs sefer saatlerini uzatarak son hareket saatlerini ileriye çekti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan düzenlemeyle, günde 192 sefer gerçekleştiren metrobüslerin son hareket saatleri ileriye çekildi. Yeni programa göre, metrobüslerin son sefer saati Gar Meydanı’ndan 22.30, Korucuk’tan ise 23.05 olarak belirlendi.
Vardiyalı çalışanlar ve öğrenciler başta olmak üzere akşam saatlerinde seyahat eden vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlanmasının hedeflendiği uygulama, ulaşım ağındaki konforu artırmayı hedefliyor.