Antalya Serik'te Çalınan Biber Yüklü Kamyonet Hırsızlığına İlişkin Şüpheliler Yakalandı
Antalya'nın Serik ilçesinde 23 Nisan gecesi çalınan biber yüklü kamyonet, güvenlik güçlerinin çalışmaları sonucu bulundu. Şüphelilerin kamyonetteki biberleri sattıktan sonra yakalandıkları ve parayı harcayamadan polis tarafından yakalandıkları öğrenildi.
Serik Toptancı Hali'nde meydana gelen olayda, 23 Nisan tarihinde anahtarı üzerinde bırakılan biber yüklü kamyonet, maskeli bir şahıs tarafından çalındı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı ve ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlatmak zorunda kaldı. Olayın duyulmasının ardından bölgedeki halk ve hal esnafı, çalınan kamyoneti bulmak için seferber oldu. Kamyonet, bir vatandaşın dikkati sayesinde Çakallık Kavşağı'nda terk edilmiş olarak bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine emniyet güçleri, şüphelilerin izini sürmeye başladı.
Kamyonetin Bulunması
Emniyet birimlerinin koordineli çalışması ile hırsızlık zanlıları Aksu ilçesinde başarılı bir operasyonla yakalandı. İncelemelerde, hırsızların kamyonetteki parayı harcamaya fırsat bulamadıkları tespit edildi ve şüpheliler polis merkezine götürüldü. Zararın karşılanmasının ardından araç sahibi şikayetinden vazgeçince, zanlılar serbest bırakıldı.
Kamyonet Sahibi İfadeleri
Aracını teslim alan komisyoncu Ramazan Gök, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "23 Nisan’da çalınan aracımızı Çakallık Kavşağı’nda bulduk. Emniyet güçlerinden Allah razı olsun, onlar da Aksu ilçesinde yakaladılar. Zararımızı karşıladık, parayı harcayamadılar, herhangi bir şey yapamadılar. Polisten, emniyet güçlerimizden ve basından Allah binlerce razı olsun. Evet, vatandaşlar da çok duyarlı bu konuda. Herkes merak edip sordu, herkes arayıp sordu. Herkesten Allah razı olsun, herkes yardım etmek istedi."