Güncel »

Türkiye’nin Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı Libya’da devam ediyor - TRABLUS

Türkiye’nin Libya hükümeti ile ortak gerçekleştirdiği Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı Libya’da devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Libya hükümeti ile ortak yapılan Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’na ilişkin görüntü paylaştı. Bakanlık açıklamasında, Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın 13-30 Nisan 2026 tarihleri arasında devam ettiği bildirilerek, tatbikatın şiddet yanlısı örgütlere karşı harekât icra eden unsurların eğitilmesi amacıyla, meskûn mahal safhası ile devam ettiği aktarıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.