Yaşam »

Kdz. Ereğli'de Su Ürünleri Kooperatifi Kongresi Öncesi Adaylık Açıklaması Yapıldı

Kdz. Ereğli’de balıkçılık alanında önemli bir yere sahip olan Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleşecek kongre öncesinde hareketli günler geçiriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi'nde yapılacak seçimler öncesi dikkat çeken bir adaylık açıklaması yapıldı. Denizcan Dere, çocukluk dönemini denizle ve balıkçılıkla geçirdiğini belirterek kooperatif başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, Bozhane esnafının karşılaştığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık sürecinde açıklamalarda bulunan Dere, "Benim önceliğim, Ereğli ekonomisine katkıda bulunan Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı, ben de kendilerine destek oldum. Şu anda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık, tamamen uyum çerçevesinde yaşanan haksızlıkları dile getirmenin zamanı gelmiştir. Büyüyen sorunlarımıza yönelik güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa benim birinci önceliğimdir" şeklinde konuştu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.