Asayiş »

Sakarya Erenler'de Nehre Düşen 10 Yaşındaki Çocuğun Arama Çalışmaları Bir Haftadır Sürüyor

Sakarya Erenler ilçesinde nehre düşen 10 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğun arama çalışmaları bir haftadır devam ediyor. Akıntıya kapılarak kaybolan çocuktan henüz bir iz alınamadı. Ekipler, havadan ve sudan yapılan arama çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde 21 Nisan günü yaşanan olayda, 10 yaşındaki Ahmed İdris, akrabasıyla birlikte Sakarya Nehri kenarında balık tutarken talihsiz bir kaza geçirdi. İdris, oltaya takılan balığı çıkarmak için beline ip bağlayarak suya indi. Ancak, nehrin sert akıntısı ipi kopardı ve çocuk, aniden suya kapıldı. Olayın ardından durum hemen yetkililere bildirildi ve bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Arama çalışmaları, nehirde geniş çaplı bir şekilde başlatıldı. Ancak, geçen günlere rağmen 10 yaşındaki çocuğa dair hiçbir iz bulunamadı. Arama operasyonları 7. gününde de devam ediyor. AFAD, su altı polisi ve SAKE ekipleri, durumun ciddiyetine binaen nehirde kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, hem yüzeyde hem de su altında çocuğu bulmak için yoğun çaba gösteriyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.