Asayiş »

Hatay İskenderun'da Taksici Kemal Yağar, Satırlı Saldırganın Hamlesinden Kaçarak Hayatını Kurtardı.

Hatay İskenderun'da yaşanan satırlı saldırıda taksici Kemal Yağar, anlık bir hamleyle ölümden döndü. Saldırıda kafasına 9 dikiş atılan Yağar, yaşadığı korku dolu anları ve saldırganın tutuklanma sürecini anlattı.

Olay, geçtiğimiz hafta İskenderun ilçesi Çay Mahallesi'nde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu belirlenen M.S., lokanta sahibine saldırarak yaraladıktan sonra taksi durağında bekleyen taksici Kemal Yağar'a ve ATM'den para çeken bir vatandaşa aniden saldırıda bulundu. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, kısa süre içerisinde saldırganı yakaladı. Yapılan incelemelerde, M.S.'nin 15 suç kaydı olduğu tespit edildi. Kemal Yağar, saldırganın darbesinden anlık bir hamleyle kurtulduğunu ve bu sayede hayatını kurtardığını belirtti. Yağar, kafasında oluşan yaraya toplamda 9 dikiş atıldığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade etti. Saldırı anında yaşadığı korku dolu anları aktaran Yağar, çalıştığı taksi durağına dönerek arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Yağar'ın Korku Dolu Anları

Kemal Yağar, olay anını detaylı bir şekilde anlatarak, "Olay sabah saat yedi civarındaydı. Karşıda eli satırlı bir şahıs vardı ve direkt olarak taksi durağımıza yöneldi. Arkadaşım o sırada takside bir şeylerle meşguldü ve saldırganı görememişti. Ben onu fark ettim ve hemen uyarmak için yanına gittim. Ancak saldırgan yanımıza geldiğinde hiç soru sormadan satırla saldırmaya başladı. Eğer o anki hamlemi yapmasaydım, şu an burada olmayabilirdim. Boynumda dokuz dikiş var, kaçmasaydım boynum kopabilirdi. Bu tür şahısların dışarıda gezmesi kesinlikle yasaklanmalı." dedi.

Yağar, saldırı sırasında etrafta bulunan üç çocuğun da durumu şokla karşıladığını ve onlara teselli vermek için yanlarına gittiğini belirtti. "Çocuklar bana, 'Amca kafan kanıyor' dediler. O an gerçekten kafamı kontrol ettiğimde kanadığını gördüm. Sonrasında başka bir şahsın da bankamatikte para çeken birine saldırdığını gördüm. Hepsi anlık gelişti ve biz de şok olduk. Kendimizi korumak için elimizden geleni yaptık. Allah'a şükür, bu durumu ucuz atlatmış olduk." ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.