Bilecik'te Düzenlenen Geleneksel Çocuk Festivali'nde 5 Bin Çocuk Eğlendi
Bilecik'te gerçekleştirilen geleneksel çocuk festivali, 5 bin çocuğun katılımıyla renkli anlara sahne oldu.
Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Çocuk Festivali, Vadipark Sosyal Tesisleri'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bu yıl 5 binden fazla çocuğun katıldığı etkinlikte, çocuklar için hazırlanan çeşitli eğlence alanları büyük ilgi gördü. Şişme oyun grupları, tahta bacak gösterileri, eğlenceli maskotlar ve bilim atölyeleri, çocukların gönlünü fethetti. Ayrıca, pamuk şeker, dondurma ve patlamış mısır gibi ikramlar gün boyunca dağıtıldı.
Etkinliklerde çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de çeşitli atölyelerde öğrenme fırsatı buldu. Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, etkinliğe katılarak ailelerin ve çocukların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Subaşı, şehir merkezinden etkinlik alanına ücretsiz ulaşım imkanı sağlandığını belirtti.
Başkan Subaşı, etkinlik alanında çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve onlara ikramlarda bulundu. Çocukların gösterdiği yoğun sevgi ve ilgi, etkinliğin ne denli anlamlı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Eğlenceli atölye faaliyetleri sayesinde çocuklar, hem keyifli anlar yaşadı hem de yeni şeyler öğrenme imkanı buldu.