Yerel »

Şuhut Afyonkarahisar'da Çevre Bilinci İçin Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki Atatürk Ortaokulu, "Benim Okulum Geleceğe Çare Yeşil Vatan" sloganıyla fidan dikim etkinliği düzenledi. 100 adet meyve fidanı toprakla buluşturularak çevre bilincinin artırılması hedeflendi.

Etkinlik, Atatürk Ortaokulu idaresinin öncülüğünde gerçekleştirildi ve ilçe protokolü tarafından yoğun ilgi gördü. Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın ve Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, etkinliğe katılarak öğrencilere destek verdi. Doğa sevgisinin küçük yaşta kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenciler öğretmenleriyle birlikte fidan dikimi yaparak hem çevre bilinci kazandılar hem de geleceğe kalıcı bir eser bırakmanın mutluluğunu yaşadılar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.