Asayiş »

Antalya Serik'te Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kardeş Ambulansa Binmekte Zorlandı

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşanan trafik kazasında hafif yaralanan 3 ve 7 yaşındaki iki kardeş, elektrikli bisikletlerinin olay yerinde kalacağını öğrenince ambulansa binmeyi reddetti. Babalarının telefonu ile ikna olan çocuklar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Kaza, Merkez Mahallesi'nde akşam saatlerinde gerçekleşti. 07 AYE 5** plakalı otomobil, elektrikli bisikletiyle yolda ilerleyen 3 yaşındaki kardeşiyle birlikte yabancı uyruklu 7 yaşındaki çocuğa çarptı. Olayın ardından 112 acil servis ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti.

Elektrikli bisikletin karıştığı kazada, şans eseri iki kardeş hafif yaralar aldı. Sağlık ekipleri, yaralı çocukları hastaneye sevk etmek üzere ambulansa almak istedi. Ancak 7 yaşındaki ağabey ve 3 yaşındaki kardeşi, bisikletlerinin olay yerinde kalacağını düşündükleri için ambulansa binmeyi kesinlikle reddetti. Ekiplerin tüm çabalarına rağmen çocukları ikna etmek oldukça zor oldu.

Babalarının Sesine Kulak Verdiler

Çocukların bu ısrarlı tavrı karşısında çaresiz kalan sağlık ve polis ekipleri, çocukların babasına ulaşma yoluna gitti. Ekipler, telefonla babalarıyla görüşmelerini sağladı. Babaları, "Siz hastaneye gidin, ben bisikleti alacağım" dediğinde, iki kardeş bu söze kulak vererek sakinleşti ve ambulansa binerek hastaneye götürüldüler.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı ve olayın nedenleri araştırılmaya devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.