Güncel »

İskenderun Hatay'da Silahlı Çatışmaya Karışan 2 Şahıs Tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen silahlı çatışmaya karışan iki şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı. Olayda bir kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, İskenderun'un Gültepe Mahallesi'nde bulunan 420. Sokak'ta gerçekleşti. Çatışma sırasında E.G. isimli bir şahıs, ayağından tabancayla yaralandı. Yaralanan kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olayın ardından, polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, şüpheliler M.A. ve N.A. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından, her iki şahıs adliyeye sevk edildi. Burada yapılan yargılama sonucunda, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.