Asayiş »

Afyonkarahisar'da Yapılan Ruhsatsız Silah Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen ruhsatsız silah operasyonunda bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda 4 tabanca, 3 tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silah satışının önlenmesi amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, kent merkezine bağlı Küçükkalecik köyünde belirlenen bir adrese baskın düzenlendi. Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, burada yaptıkları aramalarda 4 tabanca, 3 tüfek, şarjörler ve toplamda 330 adet mermi buldu. Ele geçirilen silahlar, olayın boyutunu ortaya koyarken, yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan biri, işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi ve burada tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu tür operasyonların, toplumda güvenliği sağlamak amacıyla devam edeceği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.