Asayiş »

Şanlıurfa'da yaşanan trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunda meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Olayda 3 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun 105’inci kilometresinde gerçekleşti. Şanlıurfa yönünde seyreden İbrahim Halil Y. yönetimindeki 06 ECL 239 plakalı Volkswagen marka otomobil, aynı yönde ilerleyen Müslüm M. tarafından kullanılan 34 DT 32** plakalı Fiat marka hafif ticari araçla çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde Ebru Demir (25), Mahmut Kılıç (55) ve Naide Mermer’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Ayşegül B. (23), Müslüm M. (54), İdan D. (50), Ebru D. (22) ve İbrahim Halil Y. (30) ise ilk müdahalelerinin ardından Birecik ve Suruç Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.