Eskişehir'de Küçük Hüseyin Buğra, Takımına Sahip Çıkıyor
Eskişehir'de yaşayan minik Hüseyin Buğra Er, Eskişehirspor-Balıkesirspor maçında stada gelerek takımına destek oldu. Daha önce kumbarasını bağışlayarak gündem olan Buğra, şimdi de maç öncesi 3-0 skor tahmini yaparak, Eskişehirspor’u desteklemek için stadyumda yer aldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde minik Hüseyin Buğra Er, yaz aylarında su tabancası almak için biriktirdiği parayı Eskişehirspor’a bağışlamasıyla dikkat çekmişti. Bugün ise, tuttuğu takım olan Eskişehirspor’un maçına gelerek takımını yalnız bırakmadı. Buğra, stadyumda büyük bir heyecanla, Eskişehirspor’un galip gelmesini bekliyor.
“Skor tahminim 3-0”
Maç öncesinde skor tahmini yapan minik Hüseyin Buğra Er, “Eskişehirspor’u desteklemek için buraya geldim. Çok mutluyum. Skor tahminim 3-0. Şampiyon EsEs” diyerek, takımı için ne denli heyecanlı olduğunu belirtti.
“Miniğimiz tesiste takımla fotoğraf çektirmek istiyor”
Minik Buğra’nın babası Osman Er, “Her hafta maçlardayız, müsait oldukça desteklemeye çalışıyoruz. Bugün de inşallah 3-0 Balıkesir’i yenip yolumuza devam edeceğiz; hedefimiz şampiyonluk. Tribün liderlerinin de söylediği gibi, miniğimizin başlangıcını yapmasını istiyoruz. İnşallah maç sonunda gülen taraf biz olacağız. Ayrıca, miniğimizin bir isteği var; tesislere gitmek istiyor, takımla birlikte fotoğraf çektirip imzalı formasını almak istiyor. Geçen sefer bu isteğini gerçekleştiremedik, ama umarım bu maçtan sonra kazanıp tesislere gidip onun isteğini gerçekleştirebiliriz. Geceden beri bayrakla yatıp kalkıyor, formayla uyuyamadı. Bugünü bekliyordu, heyecanla maçı izlemek için sabırsızlanıyor.” dedi.