Yerel »

Erzincan Munzur Dağları'nda Kış Uykusundan Uyanan Anne Ayı ve İki Yavrusu Görüntülendi

Erzincan'da Munzur Dağları'nda kış uykusundan uyanan anne ayı ve iki yavrusu, karlı arazide yiyecek ararken görüntülendi. Yürüyüşe çıkan vatandaşlar, bu sevimli aileyi doğada görme şansı buldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Munzur Dağları'nda yürüyüş yapan bir grup vatandaş, bahar dönemine uyum sağlamaya çalışan anne ayı ve yavrularını fark etti. Görüntülerde, ayıların karlı arazide yiyecek aramak için dolaştığı gözlemlendi. Bu durum, doğanın uyanma sürecini gösterirken, ayıların kış uykusundan yeni uyanmış olduğu dikkati çekti.

Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayı ve yavruları bir süre bölgedeki karlı alanda dolaştıktan sonra gözden kayboldu. Doğanın bu eşsiz anları, bölgedeki doğal yaşamın ne kadar zengin olduğunu bir kez daha ortaya koydu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.