Asayiş »

Hatay İskenderun'da Elektrik Panosunda Meydana Gelen Yangın Korkuya Neden Oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir binanın elektrik panosunda çıkan yangın, çevrede paniğe yol açtı. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olay, İskenderun ilçesinin Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan bir binada gerçekleşti. Elektrik panosunda meydana gelen yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangın, kısa sürede büyük bir duman bulutuna yol açarken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Yangından dolayı elektrik panosu tamamen kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, yoğun duman nedeniyle bazı vatandaşlar sağlık ekiplerine teslim edildi. Yangının çıkış sebebinin araştırılması için inceleme başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.