Aydın Akbük Mahallesi'nde Ana Yolda Asfalt Serim Çalışmaları Başladı
Aydın Akbük Mahallesi’nde ulaşımı sağlayan ana yolda asfalt serim çalışmaları başladı. Çalışmalar, bölgenin altyapı yatırımlarıyla eş zamanlı yürütülüyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Akbük Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan ana yolda asfalt serim çalışmalarına hızla başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun liderliğinde yürütülen bu proje, Aydın genelinde hayata geçirilen diğer yatırımlarla paralel bir şekilde ilerliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bölgedeki altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından hemen yol yenileme çalışmalarına yöneldi.
Asfalt serimi ile birlikte kaldırım yapımı da eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında, güzergah boyunca sinyalizasyon, trafik levha düzenlemeleri ve yol çizgi çalışmaları gibi önemli düzenlemeler de yapılacak. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından, yenilenen yolun vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerdeki yatırım, proje ve çalışmaların devam edeceğini belirtti. Çerçioğlu, "Aydınımızın tüm ilçelerinde ulaşım altyapısını güçlendiren yatırımlarımızı eş zamanlı olarak hayata geçiriyoruz. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyor, projelerimizi kentimize kazandırıyoruz. Aydınımız için üretmeye devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın" şeklinde açıklamalarda bulundu.