Gaziantep Araban'da GAZDAŞ'ın Altyapı Çalışmalarına Tepki Gösterildi
Gaziantep Araban'da doğalgaz altyapı sorunları ve aksaklıklar, vatandaşların tepkilerine neden oldu. Kışın çamurdan, yazın ise tozdan şikayet eden halk, yetkililerden kalıcı çözüm istiyor.
Gaziantep'in Araban ilçesinde, GAZDAŞ'a ait doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanan sıkıntılar, ilçe halkının tepkisini çekti. Özellikle son dönemde artan şikayetler, doğalgaz kesintileri ve geç müdahale edilen arızalar, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiledi. Altyapı çalışmaları kapsamında kazılan yolların zamanında tamamlanmaması, kış aylarında çamura, yaz aylarında ise toza dönüşen yolların ortaya çıkmasına neden oldu. Vatandaşlar, kışın çamurdan geçemedikleri, yazın ise tozdan dolayı dışarı çıkamadıklarını ifade ederek, yetkililerden kalıcı çözümler beklediklerini dile getirdi.
Arabanlılar, GAZDAŞ'ın yanı sıra Araban Belediyesi'ne de tepki gösterdi. Mahalle aralarında yapılan kazı çalışmaları sonrasında yolların uzun süre onarılmaması, halkın yaşadığı mağduriyetin artmasına yol açtı. Ayrıca, arıza ve abonelik işlemlerinde yaşanan gecikmelerin, hizmet kalitesini düşürdüğünü belirten vatandaşlar, yetkili kurumların sorunlara daha hızlı ve etkili yanıt vermesini talep etti.