Asayiş »

Adıyaman'da Bir Bıçaklı Saldırı Sonucu 1 Kişi Yaralandı

Adıyaman'da meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Vartana bölgesinde M.K. isimli kişi, bir tanıdığı tarafından çağrıldıktan sonra gittiği yerde bir grup tarafından saldırıya uğradı. M.K., saldırganların bıçak ve yumruk darbeleri sonucu yaralanarak, kendi imkanlarıyla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşmayı başardı.

Hastanede tedavi altına alınan M.K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından, polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma sürdürülmekte olup, yetkililer olayın nedenine dair bilgi toplamaktadır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.