Asayiş »

Aydın Efeler'de Silahlı Kavga Nedeniyle Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Aydın Efeler ilçesinde gerçekleşen silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi. Olay, Muğla Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan iki grup arasında tartışma yaşandı. Bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında ateşlenen silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Ömer İncekaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, İncekaya'nın cansız bedenini hastane morguna kaldırdı. Olayla ilgili polis ekipleri, detaylı inceleme ve araştırmalarını sürdürmeye devam ediyor. Olayın nedenleri ve tarafların kimlikleri hakkında bilgi edinilmesi için çalışmalar yapılmaktadır.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.