Erzurum Karayazı'da Gölet Taşması Nedeniyle Yol Ulaşıma Kapatıldı
Erzurum'un Karayazı ilçesinde, etkili olan kar yağışının ardından eriyen kar suları taşkına yol açtı. Karayazı Köyceğiz Göleti'nin su seviyesi yükselerek yolun karşı tarafına ulaştı.
Karayazı Köyceğiz Göleti'nde yaşanan taşkın sonrası, bölgeye gelen Karayazı Kaymakamı Onur Titiz, alanda incelemelerde bulunarak gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını sağladı. Taşkın nedeniyle yol geçici olarak ulaşıma kapatıldı ve suyun tahliyesi için ekipler yoğun bir çalışma başlattı. Bu süreçte, bölgede görev yapan kepçe operatörleri, su seviyesini düşürmek amacıyla uzun saatler boyunca aralıksız çalıştı. Bu arada, yolda mahsur kalan vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı.
Kaymakam Onur Titiz, çalışmaların ilerleyişini yerinde takip ederek ekiplerden bilgi aldı. Yetkililer, bölgede benzer olumsuzlukların yaşanmaması için vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.