Güncel »

Kayseri Kocasinan'da Başkan Çolakbayrakdar, Mahalle Ziyaretleri ile Sorunları Çözmeyi Amaçlıyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmeyi hedefliyor. İlk olarak Alsancak Mahallesi'nde muhtarlarla buluşan Başkan, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek ihtiyaçları değerlendirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehrin ihtiyaçlarını yerinde belirlemek ve sorunlara anında müdahale etmek amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Her hafta farklı bir mahallede muhtarlarla buluşacak olan Başkan Çolakbayrakdar’ın ilk durağı Alsancak Mahallesi oldu. Alsancak Mahalle Muhtarlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Çolakbayrakdar’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de katıldı. Toplantıda mahalle sakinlerinin talepleri, beklentileri ve devam eden çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Yaz sezonunun başlamasıyla saha çalışmalarının hız kazanacağını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, "Alsancak mahallemizdeyiz. Mahallelerimizi tek tek ziyaret ederek muhtarlarımızla birlikte bölgemizin ihtiyaçlarını, beklentilerini ve yapılması gerekenleri istişare etmek için buradayız. İlgili birim müdürlerimizle birlikte ilk başladığımız nokta Alsancak Mahallesi oldu. Bundan sonra düzenli olarak her hafta mahallelerimizi ziyaret ederek yerinde çözümler üreteceğiz." şeklinde konuştu. Başkan, yaz programı içinde yeni konuların ele alınacağını ve ortaya çıkacak beklentileri yerinde görerek çözüm oluşturacaklarını belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, yaz aylarında fen işleri, park ve bahçeler ile diğer saha çalışmalarının daha yoğun bir şekilde yürütüleceği bir dönem olacağını vurguladı. Kayseri’deki mevsim şartları nedeniyle kış aylarında inşaat faaliyetlerinin kısıtlandığını ifade eden Başkan, yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirerek mahallelerin ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışacaklarını söyledi.

Alsancak Mahallesi Muhtarı Çeşminaz Karaca Tay, "Yaparsa Ahmet Başkanım yapar" diyerek Başkan Çolakbayrakdar’a olan güvenini dile getirdi. Tay, "Hangi talebimizi ilettiysek, yapılabilecekler çerçevesinde yerine getirdiniz ve her zaman yardımcı oldunuz. Allah razı olsun. İnşallah daha güzel bir Alsancak, daha güzel bir Kocasinan için hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Belediyenin sunduğu sosyal tesislerden ve altyapı hizmetlerinden faydalanan mahalle sakinleri de Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini ileterek dualarını eksik etmediler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.