Asayiş »

Antalya Alanya'da 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı

Antalya Alanya'da 10 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü H.O., jandarma ekipleri tarafından yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, hakkında kesinleşmiş 10 yıl 8 ay 40 gün hapis cezası bulunan H.O. (45) için teknik takip başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, şahsın adresinin Çıplaklı Mahallesi'nde olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri, belirlenen adreste düzenledikleri operasyon ile firari hükümlüyü başarıyla yakaladı.

Yakalanan H.O., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri, benzer durumlarla karşılaşmamak için aranan diğer şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.