Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı
Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle işçilere kutlama mesajı gönderdi. Başkan, işçilerin Türkiye'nin büyüyen ekonomisindeki önemine vurgu yaptı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Tüm İşçi Kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Yürekten Kutluyorum" ifadelerini kullandı. Başkan, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin temelinde işçilerin bulunduğunu belirtirken, "Türkiye’nin daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır" dedi.
Başkan Tahmazoğlu, emekçilerin ülkenin en değerli sermayesi olduğunu vurguladı ve Şahinbey Belediyesi olarak işçi kardeşlerinin haklarını, maaşlarını ve ikramiyelerini düzenli bir şekilde verdiklerini söyledi. Ayrıca, sosyal belediyecilik anlayışları gereği, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduklarını ve bu desteği sürdüreceklerini belirtti.
Son olarak, emek ve alın teriyle ülkenin büyümesine katkı sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Tahmazoğlu, tüm işçilerin bu özel günde mutluluk ve huzur içinde geçirmesini diledi.