Asayiş »

Afyonkarahisar'da Yapılan Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı, 1 kişi tutuklandı. Operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre, yapılan operasyonda 30 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde, 1 adet peçete rulosu, 1,1 gram uyuşturucu madde ve 13 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan A.S., M.K., M.K., M.A. ve B.K. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. İlgili işlemleri tamamlanan N.Y. ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.