Asayiş »

Adana Pozantı'da Polis, Öğrencilerle Voleybol Oynayarak Eğlenceli Anlar Yaşadı

Adana'nın Pozantı ilçesinde bir polis memuru, lise öğrencileriyle voleybol oynayarak gençlerin heyecanına katıldı. Oyun, okulun diğer öğrencileri tarafından da ilgiyle takip edildi.

Pozantı Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görevli olan polis memuru, öğrencilerle birlikte sahaya çıkarak voleybol oynadı. Bu etkinlikte, öğrencilerle polis arasında meydana gelen çekişmeli ve eğlenceli anlar, okulun diğer öğrencileri tarafından dikkatle izlendi. Etkinlik, sporun ve birlikteliğin önemine vurgu yaparak okulda pozitif bir atmosfer oluşturdu.

Okul yönetimi, bu tür faaliyetlerin gençlerin sosyal gelişimlerine katkı sağladığını belirterek, etkinliğe katılan öğrencilere ve polis memuruna teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin motivasyonunu artırdığı ve spor kültürünü yaygınlaştırdığı ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.