Bursa Orhangazi'de Bir Kadın Araçtan İnmeyi Reddetti.
Bursa Orhangazi'de bir otomobile girmeye çalışan kadın, araç sahipleri tarafından yakalanınca "Araç benim" diyerek direndi. Olay yerine gelen polis, kadını güçlükle gözaltına aldı.
Olay, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Hürriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, caddede park halindeki bir otomobili hedef seçen bir kadın, aracın arka cam rüzgarlığını kırarak içeri girdi. Yanında getirdiği farklı bir anahtarla aracı çalıştırmaya çalışan şüpheli, bir süre sonra aracın sahipleri tarafından fark edildi.
Durumu anlayan araç sahipleri, kadını araçtan indirmek için harekete geçti. Ancak şüpheli kadın, "Araç benim, asıl hırsız sizsiniz" diyerek uzun bir süre direndi. Araçtan inmeyi reddeden kadın, kendisini dışarı çıkarmak isteyen araç sahipleri ve çevredeki vatandaşlara fiziksel saldırıda bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadını güçlükle araçtan indirerek gözaltına aldı. Emniyete götürülen kadının işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Yaşanan olay karşısında şaşkınlık yaşayan araç sahipleri, şüpheliden şikayetçi oldu.