Spor »

İstanbul'da Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'ı 86-74 yenerek seride durumu 2-0 yaptı ve Final Four için avantaj sağladı.

<p>Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off serisinin ikinci maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan maçta, Fenerbahçe 86-74'lük skorla galip gelerek seride durumu 2-0’a taşıdı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, Final Four’a bir adım daha yaklaşmış oldu.</p>

Maç Detayları

Maçın hakemleri Miguel Angel Perez, Juan Carlos Garcia ve Milos Koljensic olarak görev yaptı. Fenerbahçe'nin oyuncuları arasında Tarık Biberovic 15, Nicolo Melli 17, Nando De Colo 16 sayı ile öne çıktı. Takımın başantrenörü Sarunas Jasikevicius, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti.

Zalgiris Kaunas’ta ise en çok sayı atan oyuncu Azoulas Tubelis 16 sayı kaydetti. Takımın başantrenörü Tomas Masiulis, maç sonrası değerlendirmesinde Fenerbahçe'yi tebrik etti. İlk periyot 26-14, devre ise 51-33 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü periyotta da Fenerbahçe, skoru 66-47’ye taşıdı ve maçı bu sonuçla tamamladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.