Adana Yüreğir'de Komşular Arasında Yaşanan Müzik Kavgasında 5 Kişi Yaralandı
Adana Yüreğir'de komşular arasında yüksek sesle müzik dinleme nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 5 kişi yaralandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, komşu iki grup arasında yüksek sesle müzik dinleme meselesi yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında tabanca ve pompalı tüfekle ateş açıldı. Bu ateş sonucu Ömer S. ve Hüseyin T. pompalı tüfekle, Coşkun K. ise tabancayla yaralandı. Ayrıca, iki kişi de darp sonucu yaralandı.
Olayın ardından, ihbar üzerine olay yerine hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Bu süreçte, polis ekipleri olayda kullanılan pompalı tüfek ve tabancayı da ele geçirirken, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.