Yaşam »

Bilecik Bayırköy'de Başkan Dilsiz'in Futbolcularla Konuşması Tepkilere Neden Oldu

Bilecik Bayırköy'de futbol antrenmanı sonrası Başkan Dilsiz'in futbolcularla eli cebinde sohbet etmesi, sporseverler tarafından saygısızlık olarak değerlendirildi. Bazı izleyiciler, "Ne spora ne de sporcuya saygısı yok" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bilecik’in Bayırköy ilçesinde, 8-9 Mayıs tarihlerinde başlayacak olan Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele edecek Bayırköy Belediyespor, hazırlıklarını Bayırköy Şehit Ömer Halisdemir Stadı’nda sürdürmektedir. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir antrenmanı izlemek üzere stada gelen Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Ancak, antrenman sonrasında futbolcularla eli cebinde sohbet etmesi, spor camiasında olumsuz tepkilere yol açtı. Bu durum, birçok sporsever tarafından saygısızlık olarak nitelendirildi. Tepkilerde, "Ne spora ne de sporcuya saygısı yok" ifadeleri öne çıktı. Antrenmanın ardından bu tür bir davranış sergilemesi, Dilsiz’in spor camiasındaki saygınlığını sorgulayan yorumlara neden oldu. Başkan Dilsiz’in bu tutumu, yerel sporun gelişimine olan katkılarını da sorgulattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.