Güncel »

Bayburt Merkez'de İstihdam ve Mesleki Eğitim Konuları Üzerine Toplantı Yapıldı

Bayburt Merkez'de gerçekleştirilen toplantıda, istihdamın artırılması ve mesleki eğitimin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına uygun eğitim ve istihdam projeleri üzerinde duruldu.

Bayburt Merkez'de düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nun 2026 yılı 2. olağan toplantısı, Vali Mustafa Eldivan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kentteki istihdamın artırılması ve mesleki eğitimin güçlendirilmesi konuları kapsamlı bir şekilde ele alındı. Kurul üyeleri, 2026 yılına yönelik planlamalar çerçevesinde görüş ve önerilerini paylaşarak, mevcut durum hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bunun yanı sıra, kurumlar arası koordinasyonun önemi vurgulandı. Toplantıda, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına cevap verecek eğitim ve istihdam projeleri üzerine detaylı değerlendirmeler yapıldı. Katılımcılar, bu tür çalışmaların kentteki ekonomik durumu güçlendireceğine inandıklarını belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.