Asayiş »

Bilecik'te Abartı Egzoz Nedeniyle Sürücü 21 Bin TL Ceza Aldı

Bilecik'te abartı egzoz kullanan sürücü, 21 bin TL ceza alırken gülümseyerek poz verdi. Olay, vatandaşların şikayetleri üzerine ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, vatandaşların Bilecik'teki çevre rahatsızlığını bildirmesi üzerine, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti. Ekipler, İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde, Şehitler Parkı önünde 06 CAS 461 plakalı aracı durdurdu. Yapılan detaylı kontroller sonrasında, aracın abartı egzoza sahip olduğu belirlendi. Bu nedenle sürücü Sezgin T.’ye toplamda 21 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, aracın trafikten men edilerek 1 ay süreyle otoparka çekilmesine karar verildi.

Sürücünün ceza işlemleri sırasında gülümseyerek poz vermesi, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Bu durum, sosyal medyada da gündem oldu. Bilecik'te yaşanan bu olay, hem çevre kirliliği hem de trafik kurallarına uyulması açısından önemli bir hatırlatma niteliği taşıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.