Asayiş »

Batman Gercüş'te Kayıp 2,5 Yaşındaki Melike 12 Saat Sonra Bulundu

Batman'da kaybolan 2,5 yaşındaki Melike, 12 saat sonra sağ olarak bulundu. Arama kurtarma çalışmaları zorlu hava koşullarına rağmen başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Bağlıca köyünde, evin önünde oynarken kaybolan 2,5 yaşındaki Melike için ailesi durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. İhbarın ardından, köye AFAD, Jandarma, sağlık ekipleri ve İHH Arama Kurtarma ekipleri yönlendirildi. Küçük çocuğun kaybolması üzerine, bölgedeki ekipler ve köy halkı seferber oldu. Sağanak yağış ve etkili fırtına, arama çalışmalarını zorlaştırmasına rağmen ekipler, gece boyunca arama faaliyetlerine ara vermeden devam etti. Zaman zaman zorlaşan arazi koşulları ve olumsuz hava şartları, arama çalışmalarını güçleştirse de ekipler, Melike'yi bulma kararlılığını sürdürdü.

Yoğun arama kurtarma çalışmalarının ardından, kayıp Melike, sabah saat 08:00 sıralarında sağ olarak bulundu. Hipotermiye karşı özel battaniyeye sarılan küçük Melike, jandarma ekipleri tarafından kucaklanarak bulunduğu yerden alındı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Melike, köydeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Küçük kızın bulunması, köyde büyük bir sevinçle karşılandı ve arama çalışmalarına katılan ekipler ile vatandaşlar derin bir nefes aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.